e-Twinning Dramath

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı e-twinning projesi "dramath" neler yaptık?

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı e-twinning projesi "dramath" çalışmaları.

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı e-twinning projesi "dramath" ın işbirlikçi ürünü karikatür yapımı çalışması.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden  Büşra AYAR AYDIN'ın kuruculuğunu yaptığı Dramath adlı eTwinning projesi tamamlandı.

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı e-twinning projesi "dramath" ın proje sertifikalarını karneleriyle birlikte takdim edilmiştir. Öğretmenimiz ve öğrencilerini çalışmaları için tebrik ederiz.

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı e-twinning projesi "dramath" öğrencileri proje sonu değerlendirme anketini cevapladılar.

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı e-twinning projesi "dramath" öğrencileri e-güvenlik kodlama çalışmaları yaptılar.

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı e-twinning projesi "dramath" ın proje logosu 219 oy arasından en çok oyu alarak seçilmiştir.

May

Kuruculuğunu Okulumuz öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı e-twinning projesi "dramath" işbirlikçi video çalışması ile e-twinning gününüzü kutlar.

May

Okulumuz Matematik Öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yürüttüğü 'dramath' ve 'yanlış anlama/misconception' E-twinning projelerinin birlikte gerçekleştireceği ve Samsun İl Koordinatörü Zeynep Çayır'ın konuşmacı olacağı E-twinning günü etkinliğine davetlisiniz.

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı etwinning projeleri kapsamında Dramath projesi pi sayısının virgülden sonraki 130 hanesini 13 karma ülke takımlarına paylaştırarak izometrik çalışma tekniği ile web2 araçlarıyla gerçekleştirdiler.

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın Etwinning projeleri kapsamında Dramath projesi ülkemizde yaşanan deprem afetini unutmadıklarını, afet bölgesindeki arkadaşlarının yanında olduklarını gösteren bir çalışma yaptılar. Çalışmada pi sayısının içerisinde depremden ağır etkilenen 10 ilin isimlerini bularak kodladılar ve seslendirdiler. Bu duyarlılıkları için öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Matematik Öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın eTwinning matemaTik seferberliği çalıştayında kurulduğu ve kurucu olduğu etwinning projesi "draMath" için dramanın matematik dersinde uygulamaları ile ilgili Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Esen ERSOY'un proje için yapacağı eğtime katılacaklardır.

E-Twinning Projemiz "DRAMATH"

Projemizde türk - yabancı öğrencilerle ortak çalışmalar çıkarmaya devam ediyor.

Projemizde öğrencilerimiz e-güvenlik çalışmaları içerisinde 'e güvenlik herkese' adlı ortak ürün çalışmasını ortaya koymuşlardır.

Matematik Öğretmenimiz Büşra Ayar Aydın'ın da öğrencisinin bulunduğu çalışmada web2 araçlarından canva kullanarak oluşturulan kolaj ve video-slogan çalışmasını tamamlamıştır.

Çalışmalarda emeği geçen türk-yabacı tüm  öğrencilerimizi tebrik ederiz.

10 Türkiye'den, 2 Azerbaycan'dan,1 Litvanya'dan öğretmenimizin bulunduğu kuruculuğunu Matematik öğretmenimiz Büşra AYAR AYDIN'ın ve Azerbaycan'dan öğretmenimizin yaptığı Dramath eTwinning projesi devam ediyor. Projemizde drama tekniğini kullanarak matematik konularını eğlenerek yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerimizin yaratıcılık becerileri ile problem çözme yeteneklerini arttırmak.